E-cursus: Chakra’s – Het Regenboogpad

Chakra’s zijn wervelende draaikolken van energie. De 7 hoofdchakra’s ook wel de 7 poorten van bewustzijn genoemd, liggen langs de wervelkolom en hebben elk een specifieke kleur en trilling.
Door de neerwaartse stroom van Kosmische krachten en de opstijgende stroom van aardekracht worden ze voorzien van pure energie.
Dit is een zeer praktische cursus waarin je leert contact te maken en te werken met de chakra’s. We maken hiervoor gebruik van eten en drinken, geuren en kleuren, klank, ademhaling, lichaamsoefeningen en meditatie.
De energie die je activeert kan je gebruiken om je leven in evenwicht te brengen, innerlijke rust en harmonie te creëren, ongemakken en pijn te genezen, blokkades op te heffen.
Omdat je een beter contact met je lichaam hebt, voel je je vrolijker, energieker, minder zwaar, slaap je beter en sta je ’s morgens fris en uitgerust op.
Deze e-cursus doe je van thuis uit, in je eigen tempo. Gedurende 9 weken krijg je wekelijks een nieuw cursusdeel opgestuurd, per week wordt 1 chakra behandeld. Na de 7 hoofdchakra’s volgt een les met oefening en meditatie om de chakra’s te verbinden, hogere chakra’s en Egyptische chakra’s.
In de lesbundel staat telkens uitleg, oefeningen, meditaties en praktische toepassingen van de chakra. Wekelijks is er een overlegmoment waarop je vragen of meer uitleg kan stellen over de oefeningen. Deze overlegmomenten zijn individueel en worden in overleg afgesproken.
Bijdrage voor de e-cursus: 77,00 euro, inbegrepen uitgebreid lespakket en persoonlijke begeleiding via e-mail of chat. Inschrijven via e-mail, de cursus start nadat de betaling gestort is.

Leave your comment