Weekendworkshop of individuele sessie met Kiara Windrider

Stralende gezondheid en cellulaire transformatie

De afgelopen jaren hebben we gewerkt aan het brengen van goddelijk licht in het lichaam door Ilahinoor en Inka praktijken. Hoe gaan we verder met dit werk? Er zijn veel oude leringen om het fysieke lichaam te verenigen met de lichtlichamen, op weg naar totale gezondheid en welzijn, om uiteindelijk, zoals de Tibetanen het noemden, ‘het regenbooglichaam aan te nemen’.

Hoe kunnen we elkaar blijven ondersteunen op deze reis? Naarmate de effecten van de galactische supergolf sterker worden en er meer kosmische stralen in onze atmosfeer komen, ervaren we intense veranderingen, niet alleen in het aardse lichaam van de aarde, maar ook in ons eigen lichaam, en bereidt iedereen op deze planeet voor om te muteren naar ons hoogste genetische en spirituele potentieel. De intentie voor deze workshop is om deze transformerende energieën zo diep mogelijk in ons fysieke, etherische en lichtlichamen te brengen.

Inschrijven voor deze workshop kan niet meer, de workshop is volzet!

Individuele sessie

Er is nog wel plaats op vrijdag 26 april voor een persoonlijk consult bij Kiara. De consulten starten om 10u30 uur tot 21 uur. Elk consult duurt 1 uur en kost 85,00 euro.

Een afspraak maken kan telefonisch 03 772 74 03 of via mail: info@de-stille-kracht.be

Je afspraak is definitief nadat het bedrag gestort is op rek.nr. BE 53 7310 0739 9253.

Leave your comment