GESPREKSTHERAPIE/COACHING

Er zijn momenten in je leven waarop het even moeilijk is, je je weg niet meer duidelijk in beeld kunt krijgen. Dit kan zich uiten in stress, angsten, burn-out, depressie, problemen in je relatie of op je werk.

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN BEHANDELING

Ondersteuning is op zo'n moment meer dan welkom.

Ook als je in een proces van rouwverwerking zit, als het moeilijk is om los te laten, kan een gesprek heilzaam werken.

Tijdens een gesprek gaan we kijken wat het probleem is. Samen gaan we op zoek naar jezelf!

Soms volstaat één gesprek om je richting weer te vinden, vaak heb je iets meer tijd nodig. Na elk consult bespreken we wanneer je terugkomt. Hoe lang de begeleiding duurt en hoe vaak je komt is een keuze van jezelf.

Een consultatie duurt ongeveer 2 uur en kost 65,00 euro.

Meditatie 1

TAROSCOPIE

In je leven krijg je te maken met steeds weer-kerende patronen.

Om te evolueren is het nodig om die patronen te doorbreken.

Bij sommigen gaat dat gemakkelijk, anderen botsen steeds weer op dezelfde knopen en blokkades, wat je ook probeert, je hebt het gevoel dat je geen stap verder komt.

Tijdens een individuele sessie gaan we op zoek naar die blokkades die je verhinderen om te groeien.

Door inzichten te verwerven in die patronen en te weten hoe ze te doorbreken, kom je innerlijk tot rust en verloopt je leven in harmonie.

Taroscopie is een holistisch systeem dat gebruik maakt van de 22 archetypen van de tarot, energieën en kleuren van de planeten, gewone en kabbalistische numerologie en de Chinese I Tjing.

Op basis van je persoonlijke taroscoop wordt een flesje Cosmic&Flower remedies samgesteld.

Een consultatie duurt ongeveer 2 uur en kost 75,00 euro

COSMIC & FLOWER CONSULTATIE

Het leven gaat in golfbewegingen, soms gaat het heel goed met je en soms gaat het wat minder goed. Tijdens de moeilijkere periodes heb je vaak nood aan extra ondersteuniCosmic & Flower energies zijn kosmische bloesemremedies waarin de frequenties van bloemen, edelstenen en/of kristallen en toegevoegde lichtenergie opgeslagen zijn. Zij bieden een prima ondersteuning voor lichaam, geest en ziel.

Tijdens een gesprek gaan we kijken welke remedie jou op dat moment het beste kan helpen. Vervolgens neem je de druppeltjes dagelijks in tot het flesje leeg is, 2 à 3 weken.

Vaak is het nodig om de remedies gedurende langere periode in te nemen. Na verloop van tijd vindt er een transformatie in je bewustzijn plaats.

Deze consultatie duurt een uur en kost 45,00 euro. Hou er wel rekening mee dat er extra gerekend wordt wanneer een consultatie langer duurt.

SPIRITUELE, ENERGETISCHE STERVENSBEGELEIDING

Sterven op aarde is geboren worden in het licht, maar dat betekent wel dat we het leven moeten loslaten.

Dit is een zeer ingrijpende gebeurtenis.

Over-lijden betekent werkelijk dat het lijden over is, het is loskomen van je aardse lichaam, op reis naar je bron van licht.

Dit is de laatste grote transformatie van dit leven. Je lessen zijn vervuld, je bent klaar met dit leven, nu volgt de eenzame weg naar het volgende. Mensen voelen vaak angst voor de eenzame weg van transformatie, waardoor ze vechten, de weg niet durven gaan.

Hulp en ondersteuning tijdens dit proces kan een hele opluchting zijn.

Hulp door middel van energetisch werk waarbij de Cosmic & Flower Remedies tijdens het proces van overgang en ook daarna een grote ondersteuning bieden.