WIE BEN IK

Welkom bij De Stille Kracht, mijn naam is Hilde Van Daele.

Ruim 30 jaar geleden ben ik aan mijn zoektocht begonnen omdat ik, uit eigen ervaring wist dat er meer was in het leven dan de tastbare, materiële wereld. De opleidingen die ik volgde zijn autogene training, tarot, astrologie, numerologie, taroscopie, intuïtieve ontwikkeling, chakratherapie, Gestalttherapie, Tai Chi, Cosmic & Flower Remedies en Egyptian healing, rouw en verliescoach.

Ik heb een aantal bijzondere momenten mogen beleven in mijn leven:

Reeds van kindsbeen af ben ik gepassioneerd door Egypte. Na mijn eerste bezoek aan Egypte in 1997, kon ik hier, in België niet meer aarden. Ik heb gepakt en gezakt klaargestaan om naar Egypte te verhuizen maar kwam dan tot het besef dat niet ‘ik’ naar Egypte moest gaan, maar dat ik Egypte naar hier moest brengen. Door de Egyptian healing en het gebruik van de Cosmic & Flower Remedies, waarvan er velen in Egypte geprepareerd zijn en door het oprichten van de vrouwencirkel waar gewerkt wordt met meditaties en oefeningen gebaseerd op de oude Egyptische tempelrituelen kan ik dit waarmaken.

Na een carrière van 15 jaar in de commerciële sector ben ik in 1999 te voet van België naar Assisi, Italië gestapt, een tocht van 1650 km die ik in 70 dagen aflegde. Voor ik vertrok wist ik eigenlijk niets over Franciscus, behalve dat hij met de vogeltjes kon praten. Gaandeweg kwam ik in contact met de energie en de ware spiritualiteit van Clara en Franciscus. Sindsdien zijn ze voor mij een bron van inspiratie

Ook daarna ben ik nog een paar keer op tocht geweest als begeleidster van een meisje uit de bijzondere jeugdzorg.

In die periode kreeg ik volgende boodschap: you are like a rolling stone, touching so many, many lifes. Ik ben toen begonnen met het geven van cursussen en workshops en individuele begeleiding. Op die manier heb ik inderdaad vele levens mogen raken.

Vanuit rust en stilte ben je in staat om in contact te komen met je eigen bron en je te herinneren wie je écht bent. Daarom zie ik mezelf eerder als de inspirerende, ondersteunende kracht, als begeleidster onderweg op je eigen pad van groei, evolutie en herinnering.

imageW1
imageW2

Contact opnemen?