Agenda

Agenda

Evenement Beschrijving Wanneer Prijs Inschrijven
Healing met kristallen

Healing is het evenwicht in jezelf herstellen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door vermoeidheid, stress, ziekte is de energiestroom in je lichaam verstoord. Healing en de werking van kristallen brengt deze stroom terug op gang zodat je jezelf weer opgeladen voelt, tot rust komt in je eigen lichaam. We gaan in deze cursus ook in op de werking van edelstenen, het toepassen en het maken van edelsteenwater. Deze cursus geeft je een kristalhelder gevoel.

Lees meer

De cursus is gestart.

75,00 euro Inschrijven
Zielshealing

Vanuit je ziel wordt je essentie hier op aarde verlicht, de hoge frequentie van zelfhelende energie wordt via je energetische lichaam naar je fysieke lichaam geleid.
Healing is altijd en overal aanwezig in bv. een troostend gebaar, een diep gesprek, een wandeling in de natuur, creativiteit, de hartverbinding met je kind, het innig contact met je huisdier, enz.
Healing brengt je dichter bij jezelf en anderen, je voelt en leeft met je hart.
Je leert je openstellen voor deze helende lichtfrequentie, je ontvangt wat je ziel je duidelijk probeert te maken, In deze praktische cursus leer je technieken om jezelf en anderen te helen, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Lees meer

De cursus is gestart.

90,00 euro Inschrijven
Workshop en privé sessies met Kiara Windrider

Levende uitstraling

We worden hier op deze aarde geroepen om onze goddelijke aanwezigheid volledig te belichamen en uit te stralen.  Het begint met een besef van wie we zijn en waarom we hier zijn en vervolgens verbindingen te creëren tussen de fysieke-, subtiele- en lichtlichamen om energetische wolken op te lossen die onze essentie verborgen houden.  Terwijl we ons verdiepen in het Zelf, ervaren we niet alleen sereniteit, genezing en vreugde op persoonlijk niveau, maar zijn we ook in staat om het ontwaken van Gaia in deze tijden van versnelde evolutie te dienen.

Deze workshop bevat leringen en praktische oefeningen uit de Inka- en llahinoor-tradities, de Advaita, Integrale Yoga en andere mystieke tradities.

Deze cursus is voor iedereen die  zich wenst in te zetten voor een diep ontwaken van de ziel of als verdieping voor diegenen die reeds geïnitieerd zijn in dit werk .

 

 

 

Lees meer

Deze workshop gaat door op zaterdag 25 en zondag 26 april 2020 van 10u30 tot 7u15. Bijdrage: 185,00 euro. Je inschrijving is definitief na het storten van 85,00 euro voorschot of het ganse bedrag.

Op vrijdag 24 april 2020 geeft Kiara privé sessies. Prijs voor de sessie: 85,00 euro voor 1 uur. De inschrijving is definitief na het storten van 50,00 euro voorschot of het ganse bedrag.

De storting kan gedaan worden op rek.nr. BE53 7310 0739 9253 Bic KREDBEBB met duidelijke vermelding “Kiara”

Workshop 185,00 euro, privé sessie 85,00 euro Inschrijven
Open dag

Net terug van de groothandel met prachtige kristallen, armbandjes, knuffelstenen en waterkristallen.

Kom ze bewonderen op onze open dag.

Wil je gewoon even binnen wippen voor een babbeltje, een tasje thee, kennismaking of informatie over een activiteit, je bent welkom op 7/3 van 11 tot 17 uur.

 

Lees meer

Zaterdag 7 maart van 11 tot 17 uur

Inschrijven
Tarotlabyrint

Met het tarotlabyrint krijg je spelenderwijs inzicht in jezelf, een situatie of relatie in je leven. Voordat het spel begint, stel je jezelf een doel, vraag je om inzicht in een bepaalde situatie of opheldering in een dilemma.

Net als in het tarotlabyrint kent je levenspad vaak de nodige verwachte en onverwachte wendingen. Door spel te spelen en de weg van het labyrint te volgen krijg je het vertrouwen dat je ook in je leven je doel zult bereiken, antwoord krijgt op je vragen en inzichten krijgt in, op dit moment nog onduidelijke situaties.

Je loopt dit pad niet alleen, je medespelers ondersteunen je, dagen je uit, geven je vertrouwen om verder te gaan. Via het spel van zelfonderzoek kom je stap voor stap dichter bij je antwoord.

Maximum 5 deelnemers! 

Lees meer

Het tarotlabyrint gaat door op vrijdagavond 6 maart van 19u30 tot 22u30

12,50 euro Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.