Agenda

Agenda

Evenement Beschrijving Wanneer Prijs Inschrijven
Mediteren bij volle maan

Meditatie is kiezen om je geest op iets te focussen, je staat stil bij wat is, in het moment zijn,

  • een boek lezen is een vorm van meditatie
  • naar muziek luisteren kan ook meditatie zijn

Meditatie vraagt niet om een bepaald geloof.

Je kan mediteren door op een bepaalde tijd je geest te focussen op een positieve en effectieve manier.

Meditatietechnieken zijn een middel en geen doel. Door regelmatig te mediteren kan je je beter focussen, je ademt bewuster, je fysieke, emotionele en mentale sensaties veranderen, je kan eindelijk die onophoudelijke gedachtestroom tot stilstand brengen. In de periode van volle maan is de energie zeer krachtig, uitstekend moment dus om te mediteren. De avonden zijn een mix van meditatie, ademhaling, oefeningen, je ervaringen te delen, vragen stellen. Het thema van elke avond is aangepast aan de energie van dat moment.

Lees meer

De avonden gaan door op maandag 18/2, woensdag 20/3, donderdag 18/4, vrijdag 17/5, maandag 17/6 van 20 tot 22u15.

Elke avond kan afzonderlijk gevolgd worden, inschrijven is wel noodzakelijk!

15,00 euro/avond Inschrijven
Holistisch leven en bewustwording

Holistische bewustwording

Holisme betekent ‘heel zijn’, lichaam en geest zijn met elkaar verbonden, vormen één geheel.

In deze cursus doen we oefeningen en meditaties die je helpen om zelf heel te worden door een andere kijk op jezelf en je leven te creëren.

Zo haal je het beste uit jezelf tevoorschijn, leer je leven zonder kritiek en oordeel, negatieve gevoelens leer je ombuigen, je leert jezelf graag zien.

Holistisch bewustzijn houdt in om jezelf te verbinden met het universum, helder zien. Via aangepaste oefeningen open je je derde oog om helder en duidelijk het grote geheel te overschouwen.

 

Lees meer

Deze cursus gaat door op woensdagnamiddag 13/3, 3/4, 17/4, 8/5, 22/5 en 5/6 van 13u30 tot 16 uur.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

90,00 euro Inschrijven
Tarotlabyrint

Met het tarotlabyrint krijg je spelenderwijs inzicht in jezelf, een situatie of relatie in je leven. Voordat het spel begint, stel je jezelf een doel, vraag je om inzicht in een bepaalde situatie of opheldering in een dilemma.

Net als in het tarotlabyrint kent je levenspad vaak de nodige verwachte en onverwachte wendingen. Door spel te spelen en de weg van het labyrint te volgen krijg je het vertrouwen dat je ook in je leven je doel zult bereiken, antwoord krijgt op je vragen en inzichten krijgt in, op dit moment nog onduidelijke situaties.

Je loopt dit pad niet alleen, je medespelers ondersteunen je, dagen je uit, geven je vertrouwen om verder te gaan. Via het spel van zelfonderzoek kom je stap voor stap dichter bij je antwoord.

Maximum 5 deelnemers!

Bijdrage: 12,50 euro, je kan na het bedrag storten op rek.nr. BE 53 7310 0739 9253. Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

Lees meer

Het tarotlabyrint gaat door op vrijdag 22/3 van 13u30 tot 16u15

of woensdag 29/5 van 19u30 tot 22u30.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

12,50 euro Inschrijven
Weekendworkshop of individuele sessie met Kiara Windrider

Stralende gezondheid en cellulaire transformatie

De afgelopen jaren hebben we gewerkt aan het brengen van goddelijk licht in het lichaam door Ilahinoor en Inka praktijken. Hoe gaan we verder met dit werk? Er zijn veel oude leringen om het fysieke lichaam te verenigen met de lichtlichamen, op weg naar totale gezondheid en welzijn, om uiteindelijk, zoals de Tibetanen het noemden, ‘het regenbooglichaam aan te nemen’.

Hoe kunnen we elkaar blijven ondersteunen op deze reis? Naarmate de effecten van de galactische supergolf sterker worden en er meer kosmische stralen in onze atmosfeer komen, ervaren we intense veranderingen, niet alleen in het aardse lichaam van de aarde, maar ook in ons eigen lichaam, en bereidt iedereen op deze planeet voor om te muteren naar ons hoogste genetische en spirituele potentieel. De intentie voor deze workshop is om deze transformerende energieën zo diep mogelijk in ons fysieke, etherische en lichtlichamen te brengen.

Deze workshop gaat door op zaterdag en zondag 27 en 28 april van 10u30 tot 17u15. Bijdrage: 165,00 euro. Je inschrijving wordt geregistreerd na betaling van een voorschot van 85,00 of het volledige cursusbedrag van 165,00 euro op rek.nr. 731-0073992-53 met vermelding ”Kiara”
Vooraf inschrijven is noodzakelijk, de plaatsen zijn beperkt.

Individuele sessie

Op vrijdag 26 april geeft Kiara persoonlijk consult. De consulten starten om 10u30 uur tot 21 uur. Elk consult duurt 1 uur en kost 85,00 euro,

Je kan na je afspraak is definitief na het bedrag storten van het bedrag op rek.nr. BE 53 7310 0739 9253. Een afspraak maken kan telefonisch 03 772 74 03 of via mail: info@de-stille-kracht.be

Lees meer

Indviduele sessie op vrijdag 26 april

Workshop op 27 en 28 april

Workshop 165,00 euro - Individueel 85,00 euro Inschrijven
Zielenhealing

Vanuit je ziel wordt je essentie hier op aarde verlicht, de hoge frequentie van zelfhelende energie wordt via je energetische lichaam naar je fysieke lichaam geleid.

Healing is altijd en overal aanwezig in bv een troostend gebaar, een diep gesprek, een wandeling in de natuur, creativiteit, de hartverbinding met je kind, het innig contact met je huisdier, enz.

Healing brengt je dichter bij jezelf en anderen, je voelt en leeft met je hart.

In deze cursus leer je je openstellen voor deze helende lichtfrequentie, je ontvangt wat je ziel je duidelijk probeert te maken. In deze praktische cursus  leer je technieken om jezelf en anderen te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Lees meer

Deze cursus gaat door op vrijdagavond 15/3, 29/3, 19/4, 10/5, 24/5 en 7/6 van 20 tot 22u15.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

90,00 euro Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.