Agenda

Agenda

Evenement Beschrijving Wanneer Prijs Inschrijven
E-cursus: Chakra’s – Het Regenboogpad

Chakra’s zijn wervelende draaikolken van energie. De 7 hoofdchakra’s ook wel de 7 poorten van bewustzijn genoemd, liggen langs de wervelkolom en hebben elk een specifieke kleur en trilling.
Door de neerwaartse stroom van Kosmische krachten en de opstijgende stroom van aardekracht worden ze voorzien van pure energie.
Dit is een zeer praktische cursus waarin je leert contact te maken en te werken met de chakra’s. We maken hiervoor gebruik van eten en drinken, geuren en kleuren, klank, ademhaling, lichaamsoefeningen en meditatie.
De energie die je activeert kan je gebruiken om je leven in evenwicht te brengen, innerlijke rust en harmonie te creëren, ongemakken en pijn te genezen, blokkades op te heffen.
Omdat je een beter contact met je lichaam hebt, voel je je vrolijker, energieker, minder zwaar, slaap je beter en sta je ’s morgens fris en uitgerust op.
Deze e-cursus doe je van thuis uit, in je eigen tempo. Gedurende 9 weken krijg je wekelijks een nieuw cursusdeel opgestuurd, per week wordt 1 chakra behandeld. Na de 7 hoofdchakra’s volgt een les met oefening en meditatie om de chakra’s te verbinden, hogere chakra’s en Egyptische chakra’s.
In de lesbundel staat telkens uitleg, oefeningen, meditaties en praktische toepassingen van de chakra. Wekelijks is er een overlegmoment waarop je vragen of meer uitleg kan stellen over de oefeningen. Deze overlegmomenten zijn individueel en worden in overleg afgesproken.
Bijdrage voor de e-cursus: 77,00 euro, inbegrepen uitgebreid lespakket en persoonlijke begeleiding via e-mail of chat. Inschrijven via e-mail, de cursus start nadat de betaling gestort is.

Lees meer
77,00 euro Inschrijven
E-cursus: Mindfulness en relaxatiecursus

Deze praktische cursus heeft als doel te leren ontspannen, relaxeren en door de technieken van mindfulness met de aandacht in het hier en nu te zijn, focussen op opbouwende energie.

Vele mensen hebben bewust, maar vaak ook onbewust spanningen, dit uit zich in voortdurend fronsen van het voorhoofd, opgetrokken schouders, vuisten ballen, tandenknarsen, maagklachten, enz.

Stap voor stap, door gerichte oefeningen en meditatie, word je je bewust van je eigen lichaam, je gevoelens en gedachten. Je leert voelen waar bij jou de spanningen zitten, je leert ontspannen, relaxen, waardoor de energie vrij kan stromen door je ganse lichaam.

Je leert stress te kanaliseren, angsten en zorgen los te laten, zodat je je goed voelt in je eigen lichaam en zelfzeker en bevrijd door het leven kan gaan.

Je maakt contact met de diepere lagen van je bewust-zijn, waardoor je je eigen innerlijke kracht kunt opbouwen en versterken.

Wanneer je evenwicht en harmonie creëert in je leven, ben je in staat om nieuwe levenskracht op te bouwen in je lichaam en geest, je denken, je emoties, je dromen en gevoelens, kwaadheid kan verdwijnen om liefde in je leven toe te laten.

Door dit proces van ont-waken te beginnen kan je je herinneren wat altijd al diep in jezelf aanwezig was, om zo je spirituele doel en jouw rol in het leven te leren kennen. Je kan worden wie je echt bent.

Deze  e-cursus doe je van thuis uit, in je eigen tempo. Gedurende 9 weken krijg je wekelijks een nieuw cursusdeel opgestuurd. In de lesbundel staat telkens uitleg, oefeningen, meditaties en praktische toepassingen. Wekelijks is er een overlegmoment waarop je vragen of meer uitleg kan stellen over de oefeningen. Deze overlegmomenten zijn individueel en worden in overleg afgesproken.

Bijdrage voor de e-cursus: 77,00 euro, inbegrepen uitgebreid lespakket en persoonlijke begeleiding via e-mail of chat. Inschrijven via e-mail, de cursus start nadat de betaling gestort is.

Lees meer
77,00 euro Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.