Agenda

Agenda

Evenement Beschrijving Wanneer Prijs Inschrijven
Spirituele tweedehands boekenmarkt en open dag
Unieke kans om een spiritueel tweedehandsboek te kopen aan 1,00 euro per stuk, de opbrengst gaat naar een goed doel (op=op)
Een boek huren van de spirituele bibliotheek kan natuurlijk ook nog altijd. Je kan een boek lenen voor 1,00 euro en 1 maand bijhouden. Het ‘leengeld’ wordt eveneens geschonken aan een goed doel!
Er zijn weer tal van nieuwigheden in het winkeltje, kom daarom snel eens , je vindt er misschien al een leuk kerstcadeautje.
Je kan er voor kiezen om iemand te verrassen met een verwen-cadeaubon, voor een energetische dieptemassage, healing, chakra-healingmassage of lichaamskaarsenbehandeling.
Kom je graag gewoon eens langs om een babbeltje te doen , dat kan op 27 november van 11 tot 17 uur.
Graag tot dan!
Lees meer

27/11 van 11 tot 17 uur

Inschrijven
Tarotlabyrint
Er is nog 1 plaats vrij voor het tarotlabyrint van vrijdagavond 17 december van 19u30 tot 22u30
Met het tarotlabyrint krijg je spelenderwijs inzicht in jezelf, een situatie of relatie in je leven. Voordat het spel begint, stel je jezelf een doel, vraag je om inzicht in een bepaalde situatie of opheldering in een dilemma.
Net als in het tarotlabyrint kent je levenspad vaak de nodige verwachte en onverwachte wendingen. Door spel te spelen en de weg van het labyrint te volgen krijg je het vertrouwen dat je ook in je leven je doel zult bereiken, antwoord krijgt op je vragen en inzichten krijgt in, op dit moment nog onduidelijke situaties.
Je loopt dit pad niet alleen, je medespelers ondersteunen je, dagen je uit, geven je vertrouwen om verder te gaan. Via het spel van zelfonderzoek kom je stap voor stap dichter bij je antwoord.
Inschrijven is noodzakelijk, maximum 5 deelnemers!
Lees meer
15,00 euro Inschrijven
Vrouwencirkel

Reeds in de oudheid kwamen vrouwen samen in de maantent om hun vrouw-zijn te eren.

Vrouwen van over de hele wereld zijn verbonden met elkaar door het collectief vrouwelijk bewustzijn. Daardoor zijn vrouwen in staat om de kwetsuren van “alle” vrouwen te verlichten, te helen.

Door samen te komen met vrouwen in de heilige verbondenheid van de vrouwentempel wordt de herinnering aan de oeroude wijsheid van de moedergodin opgewekt.

Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte voor jezelf, je zorgen, je angsten, je vreugde en verdriet. We doen samen meditaties, oefeningen en rituelen gebaseerd op de oude tempeltechnieken. Door deze verbondenheid voel je je thuis, veilig, vertrouwd, gedragen.

De vrouwencirkel gaat door op vrijdagavond 2/9/2022, 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11 en 9/12 van 20 tot 22u30.
Vooraf inschrijven is noodzakelijk!

Lees meer
105,00 euro Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.