Agenda

Agenda

Evenement Beschrijving Wanneer Prijs Inschrijven
Healing met kristallen

Healing is het evenwicht in jezelf herstellen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Door vermoeidheid, stress, ziekte is de energiestroom in je lichaam verstoord. Healing en de werking van kristallen brengt deze stroom terug op gang zodat je jezelf weer opgeladen voelt, tot rust komt in je eigen lichaam. We gaan in deze cursus ook in op de werking van edelstenen, het toepassen en het maken van edelsteenwater. Deze cursus geeft je een kristalhelder gevoel.

Lees meer

Deze cursus gaat door op woensdagnamiddag 23/10, 6/11, 20/11, 4/12 en 18/12 van 13u30 tot 16u15 uur.

75,00 euro Inschrijven
Vrouwencirkel

Reeds in de oudheid kwamen vrouwen samen in de maantent om hun vrouw-zijn te eren. Tijdens de bijeenkomsten in de vrouwencirkel is er ruimte voor jezelf, je zorgen, je angsten, je vreugde en verdriet. We doen samen meditaties, oefeningen en rituelen gebaseerd op de oude tempeltechnieken.

Lees meer

De vrouwencirkel gaat door op vrijdagavond 11/10, 25/10, 8/11, 22/11, 6/12 en 20/12 van 20 tot 22u30.

90,00 euro Inschrijven
Open dag

Open dagĀ 

In het winkeltje zijn heel veel nieuwe leuke spulletjes te ontdekken, zoals theelichten zoutkristal yin yang, engeltjes uitgesneden in hout, chakra pendels en massagestaaf. Kom eens kijken!

Wil je iemand verrassen met een energetische dieptemassage, healing, chakra-healingmassage of een lichaamskaarsenbehandeling, dat kan met onze “verwen-cadeaubon”.

Wil je komen snuisteren in de spirituele bibliotheek? Misschien vind je wel een boek dat je graag wilt lezen, je kan een boek uit de bibliotheek huren voor 1 euro en 1 maand bijhouden. Het ‘huurgeld’ wordt geschonken aan een goed doel!

Of kom je graag gewoon eens langs om een babbeltje te doen?

Graag tot dan!

Lees meer

Zaterdag 12 oktober van 11 tot 17 uur

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van het programma? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.