HEALING

Je krijgt rustig de tijd om je verhaal te doen, daarna volgt de healing en achteraf wordt deze uitgebreid besproken, een healingafspraak duurt ongeveer 2 uur en kost 65,00 euro.

HEALING

Vanuit je ziel wordt je essentie hier op aarde verlicht, de hoge frequentie van zelfhelende energie wordt via je energetische lichaam naar je fysieke lichaam geleid.

Healing brengt je dichter bij jezelf en anderen, je voelt en leeft met je hart.

Healing  herstelt het evenwicht in je energiesysteem en werkt op alle niveaus, het fysieke lichaam, het emotionele, mentale en spirituele niveau.

Elke behandeling werkt op zich, soms kan het nodig zijn om een paar behandelingen te ontvangen om echte veranderingen te bewerkstelligen.

Na een behandeling voel je je evenwichtiger, lichter, slaap je beter, je wordt actiever of juist rustiger. Je bent in staat om - zowel letterlijk als figuurlijk los te laten met als resultaat een betere spijsvertering en stoelgang.

Healing activeert het unieke zelf-helende­lichaam. Het is niet iemand buiten je om die je geneest, jijzelf bent de enige die de mate van helen bepaalt!

Je lichaam bestaat uit energie, je leeft ervan, het komt erop aan je energiehuishouding in harmonie te brengen en op peil te houden. Daar kan healing je bij helpen.

Tijdens de healing worden de Cosmic & Flower Remedies gebruikt.

Pauw 1

CHAKRA HEALING MET KRISTALLEN

Dit is een totaalbehandeling voor de chakra's.

We beginnen met een energetische healing van elke chakra.

Daarna worden bij elke chakra op en rond het lichaam specifieke edelstenen gelegd.

Edelstenen werken ontladend en helend op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je ervaart een gevoel van diepe ontspanning en innerlijke rust.

Heerlijk ontspannen, met de stenen en een zacht muziekje wordt je ondergedompeld in de helende werking.

Als afronding wordt de verbinding en het evenwicht tussen de chakra's hersteld.

Na een chakrahealing voel je jezelf "opgeladen", fit, verlost van de ballast, je voelt je gewoon goed in je vel!