HEALING

Je krijgt rustig de tijd om je verhaal te doen, daarna volgt de healing en achteraf wordt deze uitgebreid besproken, een healingafspraak duurt ongeveer 2 uur en kost 60,00 euro.

ILAHINOOR HEALING

Ilahinoor Healing is een herontdekte methode van handoplegging, deze techniek is gebaseerd op oude Egyptische healingtechnieken. De handposities hiervan zijn terug te vinden op de muren van de tempel in Abydos.

Ilahinoor healing werkt op alle niveaus, het fysieke lichaam, het emotionele, mentale en spirituele niveau.

Elke behandeling werkt op zich, soms kan het nodig zijn om een paar behandelingen te ontvangen om echte veranderingen te bewerkstelligen.

Na een behandeling slaap je beter, je wordt actiever of juist rustiger. Je bent in staat om - zowel letterlijk als figuurlijk los te laten met als resultaat een betere spijsvertering en stoelgang.

Door een behandeling met Ilahinoor healing wordt het unieke zelf-helende­lichaam aan het werk gezet. Het is niet iemand buiten je om die je geneest, jijzelf bent de enige die de mate van helen bepaalt!

Je lichaam bestaat uit energie, je leeft ervan, het komt erop aan je energiehuishouding in harmonie te brengen en op peil te houden.

Daar kan Ilahinoor healing je bij helpen.

Tijdens de healing worden de Cosmic & Flower Remedies gebruikt.

Pauw 1